Logo

Pæresorbet, Ninas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g henkogte pærer
6 dl saftlage fra pærerne
1 citron
2 æggehvider
50 g flormelis
Tilbehør:
2-3 glas solbær-/kirsebærlikør (til de voksne)
vafler

Kom de kogte pærer i blenderen og blend dem til mos. Tilsæt saftlagen og saft af 1 citron. Stil frugtmosen i fryseren ca. 4 timer. Rør af og til.

Kom den frosne ismasse i blenderen igen, så ismassen knuses til fin "sne".
Pisk æggehviderne med flormelis og vend den i ismassen. Frys igen et par timer eller længere.

Ved servering kommes isen i høje glas. Hæld lidt likør på til de voksne og gå så til vaflerne.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?