Logo

Pæresorbet, Ninas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g henkogte pærer
6 dl saftlage fra pærerne
1 citron
2 æggehvider
50 g flormelis
Tilbehør:
2-3 glas solbær-/kirsebærlikør (til de voksne)
vafler

Kom de kogte pærer i blenderen og blend dem til mos. Tilsæt saftlagen og saft af 1 citron. Stil frugtmosen i fryseren ca. 4 timer. Rør af og til.

Kom den frosne ismasse i blenderen igen, så ismassen knuses til fin "sne".
Pisk æggehviderne med flormelis og vend den i ismassen. Frys igen et par timer eller længere.

Ved servering kommes isen i høje glas. Hæld lidt likør på til de voksne og gå så til vaflerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær Yoghurt is med friske bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler, Bolettes Prøv denne lette men lækre dessert næste gang du har gæster. Desserten er let at lave med...
• KanelbananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær, Balsamicomarinerede 7 fedt %Let, fedfattig og anderledes dessert hvor jordbærrerne marineres i balsamico vineddike og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os