Logo

Pæretrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse syltede pærer (1 kg)
 
Creme:
3 1/2 dl kaffefløde
1 stang vanilje
3 blade husblas
3 æggeblommer
3 spsk sukker
2 1/2 dl piskefløde
100 g makroner
sherry eller portvin
 
Pynt:
reven chokolade
 
Begynd med cremen. Bring kaffefløde og den flækkede vaniljestang i kog.
Udblød husblas i koldt vand.
Pisk æggeblommer og sukker tyk og skummende.
Pisk lidt af den kogende fløde i æggemassen og hæld det derpå tilbage i gryden.
Varm cremen til kogepunktet, den må ikke koge, så skiller den.
Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for væde og smelt den direkte i den varme creme under omrøring.
Lad cremen bliver kold.
Pisk fløden til skum og vend den i den kolde creme.
Læg makroner i bunden af en skål og dryp med sherry eller portvin.
Hæld lagen fra pærerne og fordel dem over makronerne.
Hæld cremen over og stil desserten koldt.
Pynt med reven chokolade før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friskost-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saftfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage med stoutcremeÆblekage er en supernem dessert, som altid vækker begejstring hos både store og små. Anret...
• Friskost-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os