Logo

Pandekager med æbler og kryddersukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager med æbler og kryddersukker

 

Bland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til friskbagte pandekager.

Arbejdstid: 45 min. Hviletid: 30 min. Stegetid. ca. 30 min. 4 personer

 

#

Pandekager:

3 æg

1 tsk sukker

et drys salt

125 g hvedemel

3-3½ dl mælk

ca. 25 g smør til bagning

 

Tilbehør:

2 spsk sukker

½ vaniljestang

½ tsk stødt kanel

¼ tsk stødt allehånde

2 håndfulde friske basilikumblade

3 æbler

1-2 spsk citronsaft

*

 

PISK æg sammen med sukker, salt og mel til dejen er glat og uden klumper.

Tilsæt mælk lidt ad gangen, og pisk dejen ensartet.

 

STIL dejen i køleskab i mindst 30 min.

Pisk den igennem, og tilsæt evt. lidt mere mælk.

 

BLAND sukker med vaniljekorn, krydderier og basilikumblade.

 

VASK eller skræl æblerne, udkern dem, og skær dem i mundrette stykker.

Vend dem med citronsaft.

 

HÆLD dejen i en kande, og bag til pandekager på en pande med en smule smør.

 

SERVER pandekagerne med æbler og kryddersukker.

 

TIPS: Rør evt. lidt fintrevet citronskal i pandekagedejen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?