Logo

Pandekager med blåbær i honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pandekager med blåbær i honning

Denne dessert smager af sol og (sen)sommer, og den er en perfekt afslutning på en dejlig middag på terrassen.

300 g blåbær
3 spsk honning

Pandekager:
4 dl mælk
2 æg
2 dl hvedemel
1 spsk sukker
50 g smeltet smør


Varm honningen i en gryde til den er helt tynd.

Hæld den over bærrene og lad det trække til pandekagerne er færdige.

Pandekager:
Pisk mælk, æg, mel og sukker sammen og pisk det smeltede smør i.

Lad gerne dejen hvile 1/2 time i køleskabet.

Pisk dejen igennem og bag tynde pandekager på en meget varm og tør teflonpande.

Server straks.


Tips: Du kan også bruge en flydende honning som fx Akaciehonning og lade være med at varme den.

 

Frugt pr. person: ca. 75 g

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MuldvarpeskudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladefondueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muldvarpeskud - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os