Logo

Panna Cotta 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 l. fløde
100 g sukker
6 blade husblas
lidt reven citronskal
1 spsk cognac eller whisky

Lad fløden varme langsomt op i en gryde. Så snart den koger, fjernes den fra varmen, og man tilsætter citronskal. Imens lægges husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Den knuges godt og kommes ned i fløden, rør let med en træske. Sukker blandes i og brandy tilsættes. Mens den stadig er varm kommes massen i portionsglas. Stilles koldt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?