Logo

Panna cotta - fromage med kanelsyltede rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 personer

Panna cotta
1 l fløde
6-7 bl. husblas
150 g sukker
1 stang vanilje
Revet skal af 1 citron

Husblas lægges i blød i rigeligt vand.
Fløde og sukker koges op sammen med vanilje og citronskal, det hældes over i en skål. Heri røres husblassen, mens blandingen stadig er varm.
Fyldes i forme og køles til dagen efter. Når fromagen skal ud af formen, kan det være en fordel at dyppe dem i varmt vand, så slipper den lettere.

Kanelsyltede rabarber
2 bdt rabarber
Ca. 400 g sukker, (alt efter hvor syrlige rabarberne er)
1 stang vanilje
3 tsk kanel

Rabarberne renses og skæres i skrå stykker.
Sukker blandes med vaniljekorn og kanel, rabarberstykkerne vendes heri.
Bages i et fad dækket med folie ved 200°, til rabarberne er møre.
Køles af i lagen og serveres tempererede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her