#
200 g  rå marcipan 
150 g  smør 
1 æg 
175 g  sukker 
150 g  hvedemel 
1 tsk  bagepulver 
 
Fromage: 
2 æggeblommer 
75 g  sukker 
3 blade husblas 
Reven skal af 1 appelsin 
½ dl  appelsinsaft 
2 ½ dl  piskefløde 
 
Pynt: 
300 g  friske jordbær 
*
Rør marcipan og smør sammen. Rør ægget i sammen med sukker. 
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i. 
Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm.
Bag bunden lysebrun ved 180 °C i ca 40 min. Køl den af. 
Fromage: 
Æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og –skal tilsættes. 
Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min. 
Vrid vandet af og smelt den ved at overhølde den med en smule spilkogende vand, mens der røres. 
Rør husblasen i æggemassen. 
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. 
Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.