Logo

Panna Cotta - Emilia Romagna

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Creme:
4 blade husblas
250 g fløde
1/4 l mælk
1 kvist mynte
3 spsk sukker
1/2 tsk friskreven citronskal
 
Sauce:
200 g hindbær
2 spsk flormelis
 
Yderligere:
Smør og flormelis til forme
Pebermynteblade
50 g hindbær
 
Husblas udblødes i koldt vand. Hindbærrene presses gennem sigte og røres sammen med flormelis.
Fløde, mælk, mynte, sukker og citronskal koges ved svag varme 5 min og
tages af varmen.
Husblas trykkes fri for væde og smeltes i flødecremen.
Flødecremen sigtes og afkøles.
Smør 4 dessertforme med smør og drys dem med flormelis.
Kom flødecremen i og lad dem stivne i køleskab i 2-3 timer.
Kort før servering kommes de kort under lunt vand og sættes på kolde
tallerkener, sammen med hindbærpurè.
Pynt med mynteblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede fyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer, bagt i stegesoSpændende dessert med lækker kombination af bananer, cashewnødder, ingefær og kokosmel...
• Mandeltoppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede fyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os