Logo

Panna Cotta - Emilia Romagna

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Creme:
4 blade husblas
250 g fløde
¼ l mælk
1 kvist mynte
3 spsk sukker
½ tsk friskreven citronskal
 
Sauce:
200 g hindbær
2 spsk flormelis
 
Yderligere:
Smør og flormelis til forme
Pebermynteblade
50 g hindbær
 
Husblas udblødes i koldt vand. Hindbærrene presses gennem sigte og røres sammen med flormelis.
Fløde, mælk, mynte, sukker og citronskal koges ved svag varme 5 min og
tages af varmen.
Husblas trykkes fri for væde og smeltes i flødecremen.
Flødecremen sigtes og afkøles.
Smør 4 dessertforme med smør og drys dem med flormelis.
Kom flødecremen i og lad dem stivne i køleskab i 2-3 timer.
Kort før servering kommes de kort under lunt vand og sættes på kolde
tallerkener, sammen med hindbærpurè.
Pynt med mynteblade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her