Logo

Panna Cotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l fløde
100 g sukker
6 blade husblas
lidt reven citronskal
1 spsk cognac eller whisky

Lad fløden varme langsomt op i en gryde. Så snart den koger, fjernes den fra varmen, og man tilsætter citronskal. Imens lægges husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Den knuges godt og kommes ned i fløden, rør let med en træske. Sukker blandes i og brandy tilsættes. Mens den stadig er varm kommes massen i portionsglas. Stilles koldt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nyt univers af eksotiske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeroulade med råmarine­rede jordbær og citronsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebermynte isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nytårs-islagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os