Logo

Pandestegte blommer med kanel og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 personer

ca. 8 store, modne blommer
25 g smør
1 tsk kanel
2 spsk flydende honning
2 spsk whisky (kan udelades)
1 lille bæger vaniljecreme

Denne simple opskrift kan også bruges til fx friske abrikoser eller ferskner. Det lille fif med at flambere med whisky til sidst, kan man jo springe over, hvis man ikke lige skal imponere nogen. Og så drikke whiskyen bagefter.....

Blommerne vaskes, halveres og udstenes.Smelt smørret på en god tefalpande og rist blommerne ved relavivt høj varme. Når de netop har taget farve, tilsættes honning og stødt kanel. Lad blommerne sautere i 5-10 minutter, alt efter størrelse og fasthed. Hvis man ønsker det, kan blommerne nu overhældes med whisky og flamberes. De varme blommer serveres med kold vaniljecreme eller letpisket flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her