Logo

Panna cotta 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dl piskefløde
1 stang vanilje
2 små spsk sukker
2 blade husblas
12 jordbær eller anden frugt

Udblød husblasen i koldt vand.
Flæk vaniellestangen og kom korn og stang i en gryde med fløde og sukker.
Varm op til kogepunktet.
Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme.

Skyl 4 små forme med koldt vand og hæld flødeblandingen (uden vaniljestangen) i.
Stil dem koldt et par timer.
Løsn kanterne og dryp formene et kort øjeblik i varmt vand.
Vend desserterne ud på 4 tallerkner og pynt med halve jordbær
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?