Logo

Panna cotta med blåbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sukker
1 dl vand
6 dl piskefløde
6 dl sødmælk
2 stænger vanilje
10 blade husblas

Blåbær sirup:
300 g blåbær
2 dl vand
200 g sukker
3 spsk citronsaft

Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Knug den.
Kom sukker, fløde, mælk, vaniljekorn og stænger i en gryde, og giv det opkog.
Smelt husblassen heri.
Hæld massen i portionsglas, og lad den stivne i køleskabi ca. 4 timer.
Kog blåbær, vand, sukker og citronsaft sammen i 5 min.
Pres det i gennem en sigte, og afkøl siruppen.
Servér panna cottaerne i portionsglassene pyntet med blåbærsirup og evt. hele friske blåbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt pære i pandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt pære i pandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os