Logo

Panna cotta med blåbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g sukker
1 dl vand
6 dl piskefløde
6 dl sødmælk
2 stænger vanilje
10 blade husblas

Blåbær sirup:
300 g blåbær
2 dl vand
200 g sukker
3 spsk citronsaft

Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Knug den.
Kom sukker, fløde, mælk, vaniljekorn og stænger i en gryde, og giv det opkog.
Smelt husblassen heri.
Hæld massen i portionsglas, og lad den stivne i køleskabi ca. 4 timer.
Kog blåbær, vand, sukker og citronsaft sammen i 5 min.
Pres det i gennem en sigte, og afkøl siruppen.
Servér panna cottaerne i portionsglassene pyntet med blåbærsirup og evt. hele friske blåbær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?