Logo

Panna cotta med blåbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sukker
1 dl vand
6 dl piskefløde
6 dl sødmælk
2 stænger vanilje
10 blade husblas

Blåbær sirup:
300 g blåbær
2 dl vand
200 g sukker
3 spsk citronsaft

Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Knug den.
Kom sukker, fløde, mælk, vaniljekorn og stænger i en gryde, og giv det opkog.
Smelt husblassen heri.
Hæld massen i portionsglas, og lad den stivne i køleskabi ca. 4 timer.
Kog blåbær, vand, sukker og citronsaft sammen i 5 min.
Pres det i gennem en sigte, og afkøl siruppen.
Servér panna cottaerne i portionsglassene pyntet med blåbærsirup og evt. hele friske blåbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• After Eight isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk koldskålEn meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller...
• Appelsintrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• After Eight isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!