Logo

Panna cotta med bøgebladssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. fløde
1 stang vanilje
4 husblas
50 g sukker
et drys lavendel

Sirup:
100 g sukker
¼ dl vand
et drys lavendel

Salat:
Friske bøgeblade
Andet salat efter egen smag
Tomat skåret i strimler
Comté eller gruyére i små tern
Vagtelæg kogt og halveret

Marinade:
⅓ dl rødvinseddike
⅔ dl olie
1 hakket rødløg
smages til med salt peber og flormelis

Panna cotta:
Husblasen udblødes i koldt vand.
Fløde, sukker og vanilje småkoges i 15 minutter, og vaniljestangen tages op.
Husblasen kommes i og massen sigtes over i 6 små forme, og stilles på køl indtil de er stive.

Sirup:
Sukkeret smeltes i tykbundet gryde.
Herefter tilsættes vand og lavendel.
Ved servering hældes siruppen over panna cottaen.
Kan evt. serveres med appelsinfileter vendt i sukker.

Salat med bøgeblade:
Salaten mixes i en skål, og marinaden røres sammen.
Bøgeblade, er gode at blande i salaten, når de er helt nye og lyse.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?