Logo

Panna cotta med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. fløde
1/2 vaniljestang
50 g sukker
Skal af 1/2 citron
2 blade husblas
 
Fløde varmes op (ikke koge) med vaniljestangen, sukker og citronskal.
Husblas ligges i koldt vand og røres i massen i forme og stilles koldt.
Serveres med fx. chokoladekage, frugt mv.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Simpel pæretærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede frugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SvesketrifliDesserten er en trifli af marinerede svesker og en kogt vaniljecreme med ristede...
• Simpel pæretærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os