Logo

Panna cotta med friske jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Let dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter

Let dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter

Aktiv tid: 20 minutter Samlet tid: 4-5 timer

 

5 dl piskefløde, helst Thise eller Naturmælk

1 vaniljestang


50 g sukker


lidt citronskal


2 blade husblas

friske jordbær

 

Kom fløden i en lille gryde, skrab vaniljekornene ud i fløden og læg også den tømte vaniljestang i

Tilsæt sukker og citronskal og varm op til kogepunktet.


Blød husblas op i lidt koldt vand, pres vandet af den og rør den ud i den varme fløde til den er helt opløst.

Si fløden gennem en fin sigte og kom den i 6-8 forme.

Panna cottaerne stilles på køl 3-4 timer før de er klar til servering.

Server med skyllede friske halverede jordbær

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladerisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladerisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os