Logo

Panna cotta med friske jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter

Let dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter

Aktiv tid: 20 minutter Samlet tid: 4-5 timer

 

5 dl piskefløde, helst Thise eller Naturmælk

1 vaniljestang


50 g sukker


lidt citronskal


2 blade husblas

friske jordbær

 

Kom fløden i en lille gryde, skrab vaniljekornene ud i fløden og læg også den tømte vaniljestang i

Tilsæt sukker og citronskal og varm op til kogepunktet.


Blød husblas op i lidt koldt vand, pres vandet af den og rør den ud i den varme fløde til den er helt opløst.

Si fløden gennem en fin sigte og kom den i 6-8 forme.

Panna cottaerne stilles på køl 3-4 timer før de er klar til servering.

Server med skyllede friske halverede jordbær

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her