Logo

Papajacreme med kakao - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt til dessert - og denne eksotiske papajacreme med kakao er en dessert for rigtige slikmunde.

Sødt til dessert - og denne eksotiske papajacreme med kakao er en dessert for rigtige slikmunde.

 

2 små papajaer

1 dl mælk

1 spsk kakao

½ tsk stødt ingefær

1 knsp kardemomme

6 blade husblas

2 tsk cyclamat

saft og skal af 1 citron

2½ dl piskefløde

*

A. Halver papajaerne, fjern kernerne og løsn forsigtigt frugtkødet.

Læg skallerne og nogle af stykkerne til side og blend resten.

 

B. Læg husblasen i blød i koldt vand.

Kog mælk, kakao, ingefær og kardemomme.

Pres vandet af husblassen og opløs den i den varme mælk.

Rør sødemiddel, citronsaft og -skal og papajapuré i.

Stil cremen koldt.

 

C. Pisk fløden stiv og vend den i den stivnede masse.

Stil den koldt i 1 time og kom den i en sprøjtepose med stjernetylle.

Sprøjt cremen i papajaskallerne og pynt med frugtstykker.

 

Tips: Til opskrifter med revet citronskal skal man kun bruge usprøjtede frugter. Desværre kommer de fleste citrusfrugter sprøjtede, voksede og endog gassede i handlen. Vask derfor hver eneste citron i varmt vand før brug og tør dem godt. Vask til sidst hænder!

 

PerPortion 11246/298 kJ/kcal. 4 g protein. 20 g fedt. 28 g kulhydrat. 3 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her