Logo

Panna cotta på limeblade med limesirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Panna cotta:
2 1/2 dl fløde 38%
5 limeblade
Reven skal af 2 økologiske limefrugter
1 blad gelatine
50 g sukker
1/2 stang polynesisk vanilje
 
Limesirup:
Reven skal og saft af 2 økologiske limefrugter
5 g glukose
50 g sukker
1/2 dl hvidvin
 
Panna cotta: Bland fløde, limeskal og -blade samt vanil­le og lad trække til næste dag.
Lun flødeblandingen rned sukker, til det smelter,
Udblød gelatinen og smelt den i fløden,
Fordel cremen i 4 glas eller lignende.
 
Limesirup: Kog forsigtigt limesaft i glukose, sukker og hvidvin op til
sirupskonsistens.
Rør limeskallen i.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommerbudding med creme fraicheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodssouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TiramisuTiramisu er en klassisk italiensk dessert, der består af en mascarponecreme lagt i lag med...
• Solskinsgul isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os