Logo

Parfait flødeis med valgfri chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ¼ dl piskefløde
25 g flormelis
½ vaniljestang
3 past. æggeblommer
1 past. æggehvide
50 g sukker
50 g valgfri chokolade
 
Sæt en rugbrødsform på ca. 1,5 l i fryseren.
Pisk fløden stiv.
Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
Pisk blommerne hvide med flormelis og vaniljekorn.
Pisk hviderne stive med sukkeret.
Vend forsigtigt æggehvidemassen med æggeblommemassen og flødeskummen.
Drys den hakkede chokolade i og frys massen i den forberedte form.
Lad fryse i min. 5 timer.
Smager godt med Daim-chokolade eller chokolade med orange-smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her