Logo

Parfait med ahornsirup og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æggeblommer
85 g sukker
1 dl ahornsirup
flødeskum af 3 dl piskefløde
75 g hakkede valnødder

Rør æggeblommerne sammen i en skål.
Bland sukker og ahornsirup i en gryde, og barm blandingen op til kogepunktet.
Hæld under kraftig piskning den hede sirup i æggeblommerne.
Pisk til en tyk creme med flødeskum og nødder. Frys den så ned.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?