Logo

Parfait med ahornsirup og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
85 g sukker
1 dl ahornsirup
flødeskum af 3 dl piskefløde
75 g hakkede valnødder

Rør æggeblommerne sammen i en skål.
Bland sukker og ahornsirup i en gryde, og barm blandingen op til kogepunktet.
Hæld under kraftig piskning den hede sirup i æggeblommerne.
Pisk til en tyk creme med flødeskum og nødder. Frys den så ned.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med is og kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Coupe Tout le mondeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskedessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os