Logo

Parfait med ahornsirup og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
85 g sukker
1 dl ahornsirup
flødeskum af 3 dl piskefløde
75 g hakkede valnødder

Rør æggeblommerne sammen i en skål.
Bland sukker og ahornsirup i en gryde, og barm blandingen op til kogepunktet.
Hæld under kraftig piskning den hede sirup i æggeblommerne.
Pisk til en tyk creme med flødeskum og nødder. Frys den så ned.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med pilsnerølagerne kommer IKKE til at smage af øl (desværre!)
• Crème brulé med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskesouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os