Logo

Parfait med honning og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æggeblommer
100 g honning
3 dl piskefløde
100 gr valnøddekerner
  
Rør æggeblommerne sammen i en skål.
Opvarm honningen i en gryde til kogepunktet.
Hæld den straks under kraftig piskning æggeblommerne.
Pisk videre til De får en tyk creme.
Bland den kolde creme med flødeskum og vend grofthakkede valnøddekerner i massen.
Hæld massen i en egnet form og stil tildækket i fryseren i mindst 5 timer.

Rør jævnligt under indfrysning.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronrisbudding En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære- og æbledessert bagt med marcipanlågRigtig spændende dessert med æbler og pærer, med et låg af marcipan, der bages i ovnen....
• Engelsk chokoladebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronrisbudding En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os