Logo

Parfait med honning og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æggeblommer
100 g honning
3 dl piskefløde
100 gr valnøddekerner
  
Rør æggeblommerne sammen i en skål.
Opvarm honningen i en gryde til kogepunktet.
Hæld den straks under kraftig piskning æggeblommerne.
Pisk videre til De får en tyk creme.
Bland den kolde creme med flødeskum og vend grofthakkede valnøddekerner i massen.
Hæld massen i en egnet form og stil tildækket i fryseren i mindst 5 timer.

Rør jævnligt under indfrysning.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?