Logo

Parfait med jordbær og ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g jordbær
100 g ribs
4 æggeblommer
100 g sukker
1 ½ dl vand
¼ dl piskefløde
 
Bærerne pureres i en blender, derefter gnides puréen gennem en si.
Æggeblommerne røres sammen.
Vand og sukker bringes i kog, lad lagen koge i 5 minutter.
Derefter hældes den under konstant piskning i æggeblommerne.
Pisk 3-5 minutter indtil æggecremen er tyk.
Lad det afkøle og bland den derefter med frugtpuréen.
Pisk fløden stiv, og blande den med frugtcremen.
Parfaiten fryses ca. 1 ½ time. Rør jævnligt under indfrysning.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?