Logo

Parfait med jordbær og ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g jordbær
100 g ribs
4 æggeblommer
100 g sukker
1 1/2 dl vand
1/4 dl piskefløde
 
Bærerne pureres i en blender, derefter gnides puréen gennem en si.
Æggeblommerne røres sammen.
Vand og sukker bringes i kog, lad lagen koge i 5 minutter.
Derefter hældes den under konstant piskning i æggeblommerne.
Pisk 3-5 minutter indtil æggecremen er tyk.
Lad det afkøle og bland den derefter med frugtpuréen.
Pisk fløden stiv, og blande den med frugtcremen.
Parfaiten fryses ca. 1 1/2 time. Rør jævnligt under indfrysning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk valnøddekageKagen består kun af æg, sukker og valnødder - ingen mel, smør eller olie. Nyd kagen som...
• Æblekage med kanel-isDet søde punktum er en rigtig vinterdessert: Æblekage med kanel-is
• JordbærtoastFor en ekstra speciel jordbærnydelse, prøv denne sensationelle jordbær franske toast
• Italiensk vanillegelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os