Logo

Parfaitis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer)

1/2 l piskefløde
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
1/2 st. vanilje
(hakket mørk chokolade efter ønske, samt hakkede nødder efter ønske)

Flæk vaniljestangen og gnid kornene ud i sukkeret. Pisk sukker og æggeblommer til en let og fyldig æggesnaps. Vend den stivpiskede fløde forsigtigt i. Chokolade og nødder vendes forsigtigt i.
Hæld i ønskede forme. Luk plasticposen tæt. Stil massen vandret i fryseren.
Glæd dig til at tage den op igen og nyd så resultatet i øjnene på dine gæster.

TIPS: i stedet for nødder og chokolade kan du fx bruge hyldeblomstsaft, appelsinsaft, hindbærmarmelade, blå birkes osv osv
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oldemors råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrongelé 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Portionsgeléer med cremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os