Logo

Passionssorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. vand
300 g sukker
1 stang polynesisk vanilje
¼ ingefær, frisk
10 friske passionsfrugter

Vand, sukker, ingefær og den udskrabede vaniljestang bringes i kog og tages af. Vanillestang og ingefær tages fra. Passionsfrugterne skæres over og skrabes ud i sukkerlagen. Det køres i ismaskine og vupti!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her