Logo

Passionssorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. vand
300 g sukker
1 stang polynesisk vanilje
¼ ingefær, frisk
10 friske passionsfrugter

Vand, sukker, ingefær og den udskrabede vaniljestang bringes i kog og tages af. Vanillestang og ingefær tages fra. Passionsfrugterne skæres over og skrabes ud i sukkerlagen. Det køres i ismaskine og vupti!
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?