Logo

Passions-parfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 12 personer:

1 portion vanilje-parfait (se opskrift: Grundopskrift på Vanille-parfait)
2 dl pure af friske passionsfrugter
sauce af:
1 dl vand
50 g melis
½ dl pure af passionsfrugter
1 tsk Maizena
tilbehør: melonskiver kransekage eller bisquit

Fremstil en portion vaniljeparfait, men vent med at komme flødeskum i. Kør de friske passionsfrugter til pure i blenderen eller gnid dem igennem en trådsigte. Rør denne pure i parfaitblandingen. Vend såflødeskummet forsigtig i. Fyld blandingen i den ønskede form og stil den i fryseren.
Mens isen fryser kan De evt. lave saucen. Kom vand, melis og pure af passionsfrugter i en lille kasserolle. Varm det op til kogepunktet. Rør Maizena ud i lidt koldt vand. Det skal have en lind konsistens. Pisk det i den kogende sauce. Tag saucen fra varmen og lad den køle af.
Anret isen enten i skiver eller som kugler på portionsasietter eller i portionsglas. Dekorer evt. hver portion med en lille skive melon og overhæld hver anretning med lidt kold sauce af passionsfrugter.
Server et lille stykke kransekage eller bisquit til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her