Logo

Passionsmousse lagt sammen med sprøde bunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
- serveret med karamelstænger og brombær i sirup

2 ½ dl cremefraiche 38%
2 rynkede passionsfrugter
1 appelsin
3 spsk flormelis
¼ stang vanilje
Cointreau
1 æg
70 g flormelis
50 g hvedemel
lidt øl
2 dl perlesukker
kobberpande
fedtspray
½ dl citronsaft
1 dl rørsukker
15 brombær
mynte
isbad

cremefraiche piskes til fast skum med flormelis og vanilje.
Passionsfrugterne halveres og frugtmassen presses gennem en sigte og røres op i cremefraiche, som smages til med appelsinsaft og Cointreau.
Moussen hældes i en skål og stilles i isbad indtil servering.
Dejen røres sammen af hvedemel, flormelis, æg og lidt øl.
Dejen smøres ud i 4 ens dekorative flager, og bages i ovn ved 185ºC i ca. 6 minutter.
Citronsaft og sukker koges op til sirup.
Når det begynder at tykne, vendes brombærrene i og gryden tages af varmen.
Perlesukkeret smeltes i panden til lys karamel, der trækkes i tråde på smurt bordplade.
Bundene køles lidt af inden brug.
Moussen fyldes i sprøjtepose og sprøjtes rundt på hver kage, som lægges sammen - evt. med brombær i midten.
Kagen lægges sammen og pyntes på toppen med karamelstænger og lidt mynte - omkranset af brombær og lidt sirup.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?