Logo

Passionskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 pers.)

2 dl æggehvider
175 g flormelis
2 passionsfrugter

Pisk 2 dl æggehvider kraftigt med 175 g flormelis til det bliver en sej og luftig skum.
Tilsæt friskt passionsfrugtkød fra 2 frugter og smag til.
Lad det få en smuk gul farve og kraft i smagen.
Lad blandingen stå et par timer før den hældes i skålene.
Variér dekorationen af desserten.
Prøv fx små sprøde butterdejsticks vendt i smeltet chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• IngefærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os