Logo

Ovnbagt æblekage, Sønderjysk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 store æbler
6 æg
1 citronskal
75 g smør
75 g sukker
1 tsk kanel
 
Æblerne skrælles og skæres i tynde skiver uden kærnehus.
De svitset halvt møre i smørret.
Æggeblommerne røres med sukker, citronskal og kanel.
Hviderne piskes og kommes i dejen.
Æblerne lægges i bunden af en dyb ovnfast skål, der er smurt med smør.
Dejen hældes over, og kagen bages 190ºC i ca 1 time.
 
Sønderjysk egnsret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
12213-05-2013 09:06:34 Annette
Så et program i tv .fik lyst til at bage

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her