Logo

Passionsfrugtsorbet i appelsinskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 store appelsiner
4 passionsfrugter
200 g sukker

Skær appelsinerne over i et zigzag mønster. Fjern kødet og frøene og filtrer kødet gennem en sigte. Tryg godt for at få al saften med ca. 1 liter. Sæt appelsinskallerne i fryseren. Halver passionsfrugterne og tag indholdet ud. Purer det i en blender. Bland sukker og appelsinsaft i og frys sorbetten. Når sorbetten er fast, kommes den i de frosne skaller. Læg dem tilbage i fryseren i ca. 30 minutter før de skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her