Logo

Passionsfrugtsgranité

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl vand
2 dl sukker
3 cl hvidvin
5 modne passionsfrugter
400 g friske fuldmodne frugter
(Vælg hvad der er i sæson brug blåbær ribs jordbær hindbær brombær
æbler pærer eller om vinteren eksotiske frugter som ferskner ananas
papaya mango etc).
Frisk mynte til pynt og smag
 
Kog sukker, vand og vin sammen i 5 minutter ved god varme.
Flæk passionsfrugterne og skrab indmaden ud.
Blend frugtkødet og bland det i den varme sukkerlage.
Kom det i fryseren og rør i det efter 5 minutter.
Og derefter jævnligt til der er dannet iskrystaller.
Frugterne skylles og udstenes hvis nødvendigt.
Granitéen kan evt serveres i form ved at presse den i en rand på ca. 10 cm i diameter på hver tallerken, eller man kan skrabe den op med store skefulde i midten og frugtsalaten udenom.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her