Logo

Passionsfrugtis med pitahaya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(4 pers.)
 
1-2 pitahaya, hvid eller pink
5 passionsfrugter
2 æggeblommer
3 spsk sukker
½ stang vanilje
2 ½ dl piskefløde
1 spsk Grand Marnier
35 g mande1flager
 
Frugtkødet fra passionsfrug­terne tages ud og røres sam­men.
Æggeblommer og sukker piskes godt og smages til med vanilje.
Fløden piskes stiv. Frugtkødet og æggemassen vendes forsigtigt i, smages til med Grand Marnier og hældes i en form.
Fryses 2-3 timer ved -18°c. Rør i isen flere gange under indfrysning.
Pitahaya skæres i både og portionsanrettes med passi­onsfrugtisen.
Drysses med ristede mandelflager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her