Logo

Passionsfrugtis med pitahaya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 pers.)
 
1-2 pitahaya, hvid eller pink
5 passionsfrugter
2 æggeblommer
3 spsk sukker
½ stang vanilje
2 ½ dl piskefløde
1 spsk Grand Marnier
35 g mande1flager
 
Frugtkødet fra passionsfrug­terne tages ud og røres sam­men.
Æggeblommer og sukker piskes godt og smages til med vanilje.
Fløden piskes stiv. Frugtkødet og æggemassen vendes forsigtigt i, smages til med Grand Marnier og hældes i en form.
Fryses 2-3 timer ved -18°c. Rør i isen flere gange under indfrysning.
Pitahaya skæres i både og portionsanrettes med passi­onsfrugtisen.
Drysses med ristede mandelflager.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?