Logo

Pebermynte is 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hindbær milkshake
1 l sødmælk
2 spsk melis
4 dl friske hindbær
isterninger
nogle bær til pynt
 
Kom bær og melis i en blender eller i en høj skål og hæld mælken over.
Pisk nogle minutter, til blandingen bliver luftig og skummende.
Læg nogle isterninger i 4 høje afkølede glas.
Hæld milkshaken i glassene og pynt med bær.   23 æggeblommer
3 spsk flormelis
1 dl stærk kaffe
4-5 fyldte chokolader med pebermynte (After eight)
3 dl piskefløde
½ dl reven mørk chokolade
 
Pisk æggeblommerne godt med flormelis.
Hæld blandingen i en gryde og lad det varme langsomt op under piskning.
Rør eller pisk hele tiden til det begynder at jævne.
Tag derefter gryden fra varmen.
Kom de fyldte chokolader i og pisk til de er smeltede.
Lad cremen afkøle.
Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt i cremen.
Hæld desserten i en skyllet form eller i portionsskåle.
Sæt formen i fryseren i ca. 3 timer for en stor portion og ca. 1 ½ time
for portionsstørrelser.
Drys med reven chokolade ved anretningen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?