Logo

Pebermyntesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 dl vand

150 gr sukker

1/2 dl citronsaft

2 potter pebermynte  ( eller en god stor dusk fra haven)

1 past æggehvide

2 spsk sukker

 

Kog vand og sukker op, til sukkeret smelter, lad det simre et par minutter.

Du kan bruge det hele på urten både stængler og blade.

Klip den over nogle gange og hæld den kogende lage over.

Lad det trække ca. 20 minutter eller mere.

Si mynten fra og lad lagen køle helt af og bland citronsaften i.

Frys massen i en stor skål og rør i den hver halve time indtil det er en fast grød-is.

Hviden piskes stiv og sukkeret tilsættes.

Bland æggemassen i isen og lad det fryse stift.

Rør i isen nogle gange under indfrysning, det tager et par timer.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær RomanoffLet og elegant. Skøn voksendessert med jordbær i Grand Marnier lage - se opskriften her
• Æbler med mandelcreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os