Logo

Peber-sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10 personer:
1/2 l vand
225 g melis
100 g grøn madagascarpeber (m. saften)
ca. 1/2 l hvidvin

Denne opskrift på sorbet er tænkt som forret eller mellemret, hvorfor sukkerlagen er betydelig mindre sød end til dessertsorbet. Den serveres som portionsanretninger på asiet eller i glas. Et par små kugler til hver er tilstrækkeligt.

Kog vand og sukker til det er klart. Tag pebrene og den lage de ligger i og kør det til en fm pure i blenderen eller gnid det gennem en sigte.
Hæld denne pure sammen med hvidvinen i sukkerlagen. Er blandingen for stærk, kan den fortyndes med lidt vand. Sigt lagen og frys den på sorbetiere.
Som en lille forret eller til salaten gives en lille spiseskefuld af pebersorbeten, der er stærk men meget pikant.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sukkerskaller m jordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet mynteis med jordbærDesserten er en hjemmelavet is med jordbær til
• Vandmelon- og hindbæris på pindeLav dine egne ispinde med masser af frugt og mindre sukker. Det er nemt, og hvis du ikke...
• Sukkerskaller m jordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os