Logo

Peches fraiches au vin rouge - friske ferskner i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(12 personer)
 
6 hvide og 6 gule ferskner
Flormelis
24 nelliker
12 blade frisk mynte
1 flaske rød Kirwan
 
Vi kan godt lide at servere jordbær med sort peber og en sød hvidvin, fordi det er originalt at krydre med peber, men vi laver ikke selv hvidvin, så her kommer en dessert med friske ferskner i rødvin
 
Flå fersknerne og skær dem i store tern.
Læg dem i store champagneskåle eller små glasskale.
Drys med flormelis. læg 2 nelliker og 1 mynteblad i hvert glas.
Hæld vinen over og stil glassene på køl min. 2.timer inden servering.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GløggpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Strawberry jellyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med bøgebladssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os