Logo

Pina coladais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g frisk ananaskød groft hakket
75 g gorft hakket banan
1/2 l kærnemælk
100 g sukker
2 æggehvider
4 spsk mørk rom
3 spsk kokosmel
 
Purer ananas og banan i en blender i ca. 1 minut.
Bland kærnemælk, sukker, æggehvider og rom i.
Kom isen i en skål, stil i fryseren ca. 3-4 timer, rør jævnligt under indfrysning.
Opbevar den i fryseren indtil servering.
Rist kokosmel på en pande og drys lidt på hver portion.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!