Logo

Pina coladais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
75 g frisk ananaskød groft hakket
75 g gorft hakket banan
½ l kærnemælk
100 g sukker
2 æggehvider
4 spsk mørk rom
3 spsk kokosmel
 
Purer ananas og banan i en blender i ca. 1 minut.
Bland kærnemælk, sukker, æggehvider og rom i.
Kom isen i en skål, stil i fryseren ca. 3-4 timer, rør jævnligt under indfrysning.
Opbevar den i fryseren indtil servering.
Rist kokosmel på en pande og drys lidt på hver portion.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her