Logo

Pocherede abrikoser med vanille og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Er du på ferie/camping i Frankrig i juli måned, så prøv abrikoser og ferskner. De hvide ferskner smager som en god drøm. Bergeron abrikoser er intet mindre end fantastiske. Mange vinbønder i Rhonedalen dyrker også frugt.
Modne som de er, kan de desværre sjæl­dent holde mere end et par dage i varmen. Spis så mange, I kan tåle og brug resten til dessert og marmelade.
 
12 abrikoser
½ stang vanilje
3 kviste mynte
1 kop sukker
1 kop. vand eller hvidvin
Evt. tilbehør: Is
 
Skær abrikoserne midt over og fjern stenen.
Væde og sukker koges op sammen med mynte og vanilje.
Læg abrikoserne i siruppen, bring næsten til kogepunktet og afkøl derefter.
Server evt. de pocherede abrikoser med is til.
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?