Logo

Porresoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
2 små løg
40 g smør
2 æg
3 dl piskefløde
1 dl mælk
salt og peber
muskat
1 håndfuld fintsnittede porretoppe

Hak porrer og løg fint og svits dem i smør.
Pisk æg, fløde og mælk sammen med en gaffel og kom krydderierne i.
Kom de svitsede porrer og løg i samt porretoppe.
Smør 4 små ramekinforme med olie og fordel soufflémassen i formene
og bag i vandbad ca. 20 min ved 200°C.
Vend dem ud af formen og server varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her