Logo

Porresoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 porrer
2 små løg
40 g smør
2 æg
3 dl piskefløde
1 dl mælk
salt og peber
muskat
1 håndfuld fintsnittede porretoppe

Hak porrer og løg fint og svits dem i smør.
Pisk æg, fløde og mælk sammen med en gaffel og kom krydderierne i.
Kom de svitsede porrer og løg i samt porretoppe.
Smør 4 små ramekinforme med olie og fordel soufflémassen i formene
og bag i vandbad ca. 20 min ved 200°C.
Vend dem ud af formen og server varme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klisterris med bananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Light fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klistrede blåbærmuffins RåEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os