Logo

Portvinsmarinerede svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g svesker uden sten
¾ dl vand
¾ dl sukker (ca. 65 g)
¾ dl portvin
Skallen af 1 appelsin
1 dl Cheasy fraiche 9%.
 
Opløs sukkeret i vand over svag varme.
Tilsæt portvinen.
Læg sveskerne i blød i blandingen.
Lad dem stå og trække et døgn, vend sveskerne undervejs.
Skræl appelsinen.
Befri skallen helt for enhver antydning af hvid hinde.
Skær appelsinskallen i meget fine strimler.
Hæld kogende vand over de fine strimler appelsinskal.
Lad det trække godt 1 min.
Hæld vandet fra de fine strimler appelsinskal.
Lige inden serveringen pyntes med den velafdryppede appelsinskal.
Serveres med Cheasy fraiche 9%.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her