Logo

Portvinsmarinerede svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g svesker uden sten
¾ dl vand
¾ dl sukker (ca. 65 g)
¾ dl portvin
Skallen af 1 appelsin
1 dl Cheasy fraiche 9%.
 
Opløs sukkeret i vand over svag varme.
Tilsæt portvinen.
Læg sveskerne i blød i blandingen.
Lad dem stå og trække et døgn, vend sveskerne undervejs.
Skræl appelsinen.
Befri skallen helt for enhver antydning af hvid hinde.
Skær appelsinskallen i meget fine strimler.
Hæld kogende vand over de fine strimler appelsinskal.
Lad det trække godt 1 min.
Hæld vandet fra de fine strimler appelsinskal.
Lige inden serveringen pyntes med den velafdryppede appelsinskal.
Serveres med Cheasy fraiche 9%.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tyttebær-risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefær PæretrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurtis med bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebær-risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!