Logo

Portvinsmarinerede blommer med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g blommer
2 dl portvin
4 dl piskefløde
2 dl sukker
2 dl vand.
 
Blommerne skylles, vand og sukker koges op, og blommerne tilsættes.
Blommerne koges i lagen for svag varme i 1 minut.
Portvinen tilsættes, og det hele afkøles og trækker i 2 døgn.
Blommerne serveres i marinaden med flødeskum over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her