Logo

Portvinsmarinerede blommer med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blommer
2 dl portvin
4 dl piskefløde
2 dl sukker
2 dl vand.
 
Blommerne skylles, vand og sukker koges op, og blommerne tilsættes.
Blommerne koges i lagen for svag varme i 1 minut.
Portvinen tilsættes, og det hele afkøles og trækker i 2 døgn.
Blommerne serveres i marinaden med flødeskum over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her