Logo

Portvinsmarinerede blommer med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g blommer
2 dl portvin
4 dl piskefløde
2 dl sukker
2 dl vand.
 
Blommerne skylles, vand og sukker koges op, og blommerne tilsættes.
Blommerne koges i lagen for svag varme i 1 minut.
Portvinen tilsættes, og det hele afkøles og trækker i 2 døgn.
Blommerne serveres i marinaden med flødeskum over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte FersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StenbidermousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!