Logo

Portvinsfromage med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 blade husblas
2 ½ dl sødmælk
75 g smuttede hakkede mandler
5 æggeblommer
4 spsk sukker
½ l. piskefløde
¾ dl portvin

Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker godt. Kog mælk og mandler sammen og hæld det i æggemassen under piskning. Kom det tilbage i gryden og varm op til lige inden kogepunktet under piskning. Tag straks gryden fra varmen. Knug vandet af husblasen og smelt den i den varme creme. Afkøl blandingen, til den er halvstiv. Pisk fløden og vend den i sammen med portvin. Kom fromagen i en skål og stil den køligt til næste dag. Pynt fromagen med flødeskum, lidt mandler og halverede udstenede vindruer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her