Logo

Rådhuspandekager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
1 tsk sukker
1/4 tsk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
1 1/4 dl mælk
4 æg
2 spsk olie

Creme:
1 æg
1 spsk sukker
1 spsk hvedemel
2 dl fløde eller mælk
1/4 tsk vaniljesukker
1 spsk dessertvin

Pynt:
abrikosmos

Pandekagerne:
De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.
Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter.
Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør.

Creme:
Æg, sukker, hvedemel og fløde piskes sammen i en gryde og får et opkog.
Vanillesukker og vin tilsættes. Cremen afkøles.
Hver pandekage rulles sammen om 1 spsk creme og pyntes med en
stribe abrikosmos.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst i pebersauce + Tosca-pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
• Marcipanis med vodkaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllinger i flødepeberrod + Frugt i rødvinsgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!