Logo

Råmælksbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
15-20 tvebakker
lidt sødmælk
hvedemel
mannagryn
lidt sukker
flæsketerninger
sirup
evt. saftsauce
 
Efter koen har kælvet får kalven altid den første mælk.
Derefter malkes en portion ud, som står til næste dag, hvor man skummer fløden af.
Det var det der blev brugt til buddingen.
Tvebakkerne knuses og sættes i blød i lidt sødmælk.
Derefter tilsættes fløden samt lidt hvedemel og mannagryn, så meget at det får en passende konsistens - lidt sukker tilsættes.
Dejen fyldes i en buddingform, ca. 20 cm høj, med et rør i midten, således at buddingen også koger indefra.
Koges i vandbad ca. 3 timer.
Serveres med flæskesauce (stegte flæsketerninger tilsat sirup), kan også serveres med saftsauce.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?