Logo

Sabayonne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æggeblommer
4 spsk sukker
¼ tsk st. kanel
½ dl hedvin. fx. marsala, sherry, tør vermouth eller tør hvidvin

Til sabayonnen piskes æggeblommer, sukker, kanel samt vin i en tykbundet gryde over svag varme, til saucen er tyk, jævn og cremet.
Saucen må ikke koge.
Servér den skummende sauce til desserten, pynt med citronmelisse og server med det samme.
Lækker sauce til frugt og frugtdessert.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her