Logo

Sabayonne med madeira og frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Frisk frugt fra markedet
 
Sabayonne:
5 æggeblommer
2-3 spsk sukker
2-3 dl Madeira Malmsey (sød)
Pynt (kan udelades): Citronmelisse og flormelis
 
Skræl frugterne og skær i passende stykker som til en traditionel frugt­salat.
Bland stykkerne og fordel i fire dybe tallerkener.
 
Sabayonne: Kog Madeira op med sukker.
Leger med æggeblom­merne.
Hæld over frugterne og gratiner i forvarmet ovn i ca. 5-8 minutter ved 210ºC.
Pynt hver tallerken med frisk citronmelisse og et drys flormelis.
 Madeira
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bavarois med vanille og syltet ingefærBavarois er en slags stivpisket vaniljecreme. I denne opskrift laves den også med syltet...
• Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessertFantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt...
• Bær bagt i cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bavarois med vanille og syltet ingefærBavarois er en slags stivpisket vaniljecreme. I denne opskrift laves den også med syltet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os