Logo

Sabayonne med madeira og frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Frisk frugt fra markedet
 
Sabayonne:
5 æggeblommer
2-3 spsk sukker
2-3 dl Madeira Malmsey (sød)
Pynt (kan udelades): Citronmelisse og flormelis
 
Skræl frugterne og skær i passende stykker som til en traditionel frugt­salat.
Bland stykkerne og fordel i fire dybe tallerkener.
 
Sabayonne: Kog Madeira op med sukker.
Leger med æggeblom­merne.
Hæld over frugterne og gratiner i forvarmet ovn i ca. 5-8 minutter ved 210ºC.
Pynt hver tallerken med frisk citronmelisse og et drys flormelis.
 Madeira
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?