Logo

Sabayonne med madeira og frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Frisk frugt fra markedet
 
Sabayonne:
5 æggeblommer
2-3 spsk sukker
2-3 dl Madeira Malmsey (sød)
Pynt (kan udelades): Citronmelisse og flormelis
 
Skræl frugterne og skær i passende stykker som til en traditionel frugt­salat.
Bland stykkerne og fordel i fire dybe tallerkener.
 
Sabayonne: Kog Madeira op med sukker.
Leger med æggeblom­merne.
Hæld over frugterne og gratiner i forvarmet ovn i ca. 5-8 minutter ved 210ºC.
Pynt hver tallerken med frisk citronmelisse og et drys flormelis.
 Madeira
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlueberrypieBlueberrypie eller blåbærtærte er super nem at lave og smager lækkert. Prøv den som til...
• MelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChocoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlueberrypieBlueberrypie eller blåbærtærte er super nem at lave og smager lækkert. Prøv den som til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os