Logo

Safranis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(til 6 personer)

6 dl sødmælk
1 knivspids safranpulver
8 æggeblommer
125 g sukker
1 3/4 dl piskefløde

Mælken bringes i kog. Lidt safranpulver drysses i. Lad det småkoge i 1 minuts tid.
Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps. Bland det i den let nedkølede mælk og pisk det til det bliver fløjlsblødt - kom fløden i til sidst. (Hvis det ikke bliver cremet i konsistens, kan det varmes op i et vandbad - det må ikke koge).
Frys det ned - helst med ismaskine. Ellers: Rør en gang imellem under indfrysningen.
Til denne specielle is, kan serveres ahornsirup eller en sød vinsauce (madeira sauce, masalavin sauce).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
• Hjemmebagt isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddemarengs med is og jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StikkelsbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os