Logo

Safranis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(til 6 personer)

6 dl sødmælk
1 knivspids safranpulver
8 æggeblommer
125 g sukker
1 ¾ dl piskefløde

Mælken bringes i kog. Lidt safranpulver drysses i. Lad det småkoge i 1 minuts tid.
Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps. Bland det i den let nedkølede mælk og pisk det til det bliver fløjlsblødt - kom fløden i til sidst. (Hvis det ikke bliver cremet i konsistens, kan det varmes op i et vandbad - det må ikke koge).
Frys det ned - helst med ismaskine. Ellers: Rør en gang imellem under indfrysningen.
Til denne specielle is, kan serveres ahornsirup eller en sød vinsauce (madeira sauce, masalavin sauce).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her