Logo

Safranis med brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ g safran
1 ½ dl sukker
½ dl vand
3 dl mælk
6 past. æggeblommer
3 dl fløde
brombær

Stød safranen i en morter sammen med 1 teske sukker .Varm vandet og rør safranblandingen i.
hæld sukker og mælk og æggeblommer i en gryde og varm op under stadig piskning til det cremer og afkøl i koldt vand under omrøring.
Pisk fløden og bland den i æggemassen. Hældes i en form og fryses i 5 timer røres af og til. Lad isen stå i 20 min inden servering med lunede brombær

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her