Logo

Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4-1/2 g safrantråde
1 tsk sukker
1 dl æggehvider
200 g sukker
2 dl cremefraiche 38%
 
Solbærsauce:
400 g solbær
40 g sukker
3 spsk vand
1/2 dl creme de casis
 
Knus safrantrådene med sukkeret.
Pisk æggehviderne stive, pisk en skefuld af sukkeret i, tilsæt
safrantrådene og pisk igen til æggehviderne er stive.
Vend resten af sukkeret i.
Form med en spiseske dejen til 12 ovale marengs på en plade med
bagepapir og bag dem ved 100ºC ca. 1 time.
Kom solbær, sukker og vand i en lille gryde, og lad bærrene simre 5 min.
Tag et par spsk af bærrene op, og blend den resterende sauce og smag
til med creme de casis.
Ved servering lægges marengsene sammen med cremefraiche og serveres
med saucen og de hele bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær-PavlovaSprød og luftig marengskage med frugt på toppen. Her er det en ekstra lækker udgave med...
• - NytårsmenuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• kirsebær bagte, med skovmærkesorbet Lækker sommerdessert, bedst i maj og juni, med bagte kirsebær og skovmærkesortbet samt...
• Jordbær-pære Charlotte kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os