Logo

Rødvinsmarinerede pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 faste pærer
1 l rødvin
3 spsk brun farin
3 spsk klar honning
skallen af ½ citron og ½ appelsin (brug en urtekniv eller kartoffelskræller)
1 stang kanel (5 cm)

Skyl pærerne og skær dem over i halve.
Bland resten af ingredienserne i en høj gryde, til sukker og honning er opløst. Pærerne lægges i og simrer under låg i ca. 15 min. eller til de er møre. De skal være dækket af væske hele tiden.
Løft forsigtigt pærerne op på et serveringsfad. Lad lagen koge ind i 8 - 10 min. til den er tyk og karamelagtig. Si den og hæld lagen jævnligt over pærerne.
Lad lagen køle lidt af og sæt fadet i køleskabet, så desserten er frisk og kold ved servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?