Logo

Rababerkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 rabarberstilke
1 dl vand
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 spsk kartoffelmel
200 g æblekagerasp
2 dl piskefløde

Skær rabarberne i små stykker og damp dem møre i vand tilsat sukker og vaniljesukker.
Rør kartoffelmel ud med 1 spsk vand og rør det i.
Smag det til og lad rabarberkompotten afkøle, før den lægges lagvis i
en skål med æblekagerasp og dækkes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her