Logo

Rababerkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6-8 rabarberstilke
1 dl vand
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 spsk kartoffelmel
200 g æblekagerasp
2 dl piskefløde

Skær rabarberne i små stykker og damp dem møre i vand tilsat sukker og vaniljesukker.
Rør kartoffelmel ud med 1 spsk vand og rør det i.
Smag det til og lad rabarberkompotten afkøle, før den lægges lagvis i
en skål med æblekagerasp og dækkes med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin-nøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål med jordbærNyd en forfriskende kærnemælkskoldskål med skiver af søde jordbær
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
• Appelsin-nøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os