Logo

Rabarber- og tomatkompot med citronsoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg rabarber
1/2 kg gode modne tomater
4 vaniljestænger
1 citron
600 g sukker
1/2 l. vand

Citronsoufflé:
60 g citronsaft
60 g piskefløde
3 æggeblommer
25 g sukker
15 g kagecremepulver eller Maizena
3 æggehvider med 50 g sukker

Citronsaft og piskefløde koges sammen.
Æggeblommer, sukker og kagecreme blandes sammen. Den varme citronsaft med piskefløden vendes i blandingen og koges op. Blandingen tilsættes stiftpiskede æggehvider. Derefter kommes det i smurte portionsforme, der lægges i fryseren.
Citronsouffléen tages ud fra formene og stilles på tomatskiven, der stilles i ovnen ved 180 º i ca. 10 min.

Rabarberkompot:
Sukkerlagen koges med vaniljestænger. Rabarberne skæres i små stykker og tilsættes og fjernes fra varmen. Tomaterne fjernes for skind og kerner, drysses derefter med sukker, der trækker i 2 timer. Derefter tilsættes den lune rabarberkompot. Skal stå 1 døgn i køleskab.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os